Mijn 2014

Mijn 2014 Happy Lioness

Nog een paar uur en dan zeggen we 2014 gedag. Toch nog even een kleine terugblik van mij. Als er een ding is was het afgelopen jaar mij heeft gebracht dan is het groei. Ik was een mooie rozenstruik met een paar prachtig bloeiende bloemen. Maar teveel bloemen zaten nog in de knop. Het afgelopen jaar ben ik gevoed met vooral heel veel liefde, waardoor de knopen zijn uitgekomen.

De beste stap van het jaar was wel op te gaan bloggen. Op 8 februari plaatste ik mijn eerste tekst. Toen nog onder een gratis wordpress-domein. Het bloggen beviel zo goed, dat ik besloot om te gaan bloggen op een eigen domein. Sinds 9 juni ben ik de trotse eigenaar van ww.happylioness.nl. En op dit plekje ben ik gegroeid. De wereld was voor mij al mooi. Maar het bloggen is zo een geweldige aanvulling op mijn leven. Ik weet nu waar mijn kracht liggen. En hier ga ik mee verder.

Vandaag ga ik met jullie geen statistieken delen. Ik deel met jullie mijn 5 favorieten blogposten van afgelopen jaar.  In willekeurige volgorde:

  1. Hooggevoelig
  2. Op reis
  3. Maatjes
  4. Ik vind je leuk, ik vind je niet leuk
  5. Tess 2 jaar
  6. De positieve invloed van school
  7. De Project Positief Tag
  8. Kijk maar niet naar mij
  9. Waarom oordelen we zo snel?
  10. Mijn korte verhalen

Ik heb zin in het nieuwe jaar. Ik ben er klaar voor. Klaar om verder t te groeien. Klaar om mezelf te laten zien. Te laten zien wat ik in mijn mars heb. Ik wil jullie bedanken voor het meereizen, de lieve en eerlijke reactie en sommige van jullie voor jullie heerlijke schrijfsels.

Fijne jaarwisseling. Tot in het nieuwe jaar.

Het nieuwe jaar luiden we in met veel vuurwerk. Maar in 2015 ga ik jullie mijn vuurwerk laten zien.