Gewoon wat weetjes

Heel eerlijk. Ik heb 4 artikelen in de planning. Maar alle 4 zijn ze niet naar mijn zin. Ik mis iets. Het loopt niet lekker. Ik heb de juiste snaar niet te pakken. Hoe het komt? Geen idee. Het is wel druk op het werk. En de vermoeidheid speelt soms parten. De late voetbalwedstrijden zijn hier ook debet aan. Maar eerlijk is eerlijk ,slapen is iets wat me moeite kost. Niet het inslapen maar het doorslapen is iets wat ik maar moeilijk kan. Maar goed ik dwaal af. Dit keer geen hersenspinsel wat ik op papier zet maar gewoon wat weetjes die ik met jullie deel.

  • Afgelopen zaterdag heb ik eindelijk Nicole van Meisje-Eigenwijsje in real life ontmoet. En wat was het gezellig. Nicole is een pure meid. Ze is precies zoals ze op haar blog is. What you see is what you get. Haar dochtertje was trouwens ook een schatje.
  • Ik kamp sinds een week of 4 met haaruitval. En na even wat googlen werd vrij snel duidelijk dat de narcose van eind januari maar ook de dubbele antibioticakuur vanwege mijn longontsteking hier waarschijnlijk de schuld van zijn. Als iemand nog tips heeft…graag.
  • Het was de planning om deze week een recept te plaatsen van een overheerlijke kwarktaart.  Het is de kwarktaart die mijn moeder altijd maakt. Zij heeft het recept weer van mijn oma. Maandag alles in huis gehaald. Ik zou mijn eerste kwarktaart maken. Ingrediënten lagen klaar, fotocamera in de aanslag. Maar er ging wat mis…wist ik veel dat je slagroom alleen kan kloppen als het koud is :-). Van het weekend nieuwe ronde nieuwe kansen.
  • singing in the rainZondag was een regenachtige dag. En ineens begon het te kriebelen om in de regen te dansen. Tess was daar ook wel voor in. Manlief filmde het gezellige tafereel.
    Ik heb nog geen eigen Youtube-kanaal dus als je benieuwd bent naar het filmpje. Klik dan even op deze link: VID_27040603_233928

 

  • Ik kijk ontzettend uit naar vakantie. Even geen ochtendstress meer. Over iets meer dan twee weken is het zover.
  • Zoonlief weet op de wereldbol aan te wijzen waar Brazilië ligt.
  • Ik zie net dat De Jong, Vlaar en Van Persie in de basis staan van het Nederlands Elftal tegen Argentinië. Dus ik heb er alle vertrouwen in dat WE gaan winnen.
  • De voetbalwedstrijden breng ik meestal ook op Facebook door. Een ideale plek om mijn frustraties over de scheidsrechter of het vreselijk commentaar te uitten.