Wie is Happy Lioness?

Sterrenbeeld leeuw, 30+, nieuwsgierig, passievol, taalgek, geen woorden maar daden, getrouwd met de liefde van mijn leven, trotse mama, muziekliefhebber, gelukkig, ongeduldig, goedlachs, dit zijn een paar woorden die omschrijven wie ik ben, Petra. Oftewel Happy Lioness

Waarom deze blog?
Deze blog heb ik gemaakt uit nieuwsgierigheid (ik had al gemeld dat ik dat ben). Is het wat voor mij? Vinden mensen het leuk om te lezen? Maar de blog is er ook om mijn ervaringen te delen. Over het mama-zijn (zowel de leuke als minder leuke kanten), het getrouwde leven maar ook over mijn interesses, gedachten en dromen. Ik ben tenslotte meer dan alleen maar mama en vrouw-van. En last but not least, de blog is er ook omdat ik schrijven wel heel erg leuk vind. En op deze manier kan ik mezelf er nog verder in ontwikkelen.

Veel leesplezier!

Liefs Happy Lioness

2 Comments

 1. jennn
  19 februari 2014 @ 11:02 pm

  Welkom in blogland :)

  Reply

  • 19 februari 2014 @ 11:10 pm

   Dank je. Het bevalt tot nu toe wel.

   Reply

Leave a Reply

Recente reacties

Disclaimer

De teksten en foto's zijn eigendom van happylioness.nl. Het is niet toegestaan deze zonder schriftelijke toestemming over te nemen. Aan de inhoud van happylioness.nl kunnen geen rechten worden ontleend.