Happy Lioness bestaat 1 jaar (winactie afgelopen)

Bijna was ik het vergeten. Maar ineens ging er afgelopen week een lichtje aan in mijn bovenkamer. Vaag kwam er naar voren dat ik vorig jaar begin februari was gestart met bloggen. De datum kon ik nog niet duidelijk voor de geest halen. Een duik in mijn statistieken bracht duidelijkheid. Op 8 februari 2014 maakte ik een gratis website aan via wordpress. Die dag plaatste ik ook mijn allereerste artikel. Happy Lioness was geboren. Inmiddels blog ik al weer een aantal maanden op mijn eigen domein. Maar vandaag vier ik wel mijn eerste blogverjaardag. Ik ben 1 jaar blogger. En daar hoort een winactie bij.

Winactie
Nog elke dag ben ik verbaasd over de hoeveelheid lezers die mijn blog bezoeken. Dank jullie wel voor jullie interesse, jullie lieve, opbeurende en humorvolle reacties. Dank jullie wel voor de glimlach die jullie regelmatig op mijn gezicht toveren.
Graag wil ik één van mijn lezers in het zonnetje zetten. Ik geef een klein maar leuk pakketje weg. Een pakketje door mij zelf samengesteld. De artikelen passen stuk voor stuk bij mijn blog. Ik hoop dat ik één van jullie er blij mee mag maken.

Wat kun je winnen?
IMG_3401 (640x409)

  • Een doosje vol geluk van de HEMA. In dit doosje zitten 50 kaarten met daarop spreuken over geluk. Leuk voor je zelf. Om exta stil te staan bij geluk. Maar het is ook leuk om een kaartje weg te geven.
  • A5 notitieboekje van de HEMA. Ik ben gek op notitieboekjes. Je kunt er niet genoeg van hebben. Ik ben verliefd op de quote en de kleuren  van dit boekje.
  • Maskertje van de HEMA. Heerlijk om te ontspannen.
  • Nagellak van Catrice. Ik draag graag nagellak, ondanks de haat-liefdeverhouding. Donkere kleuren hebben mijn voorkeur. Deze kleur is makkelijk te combineren.
  • Stationary-setje van het Kruidvat. Bij het zien van de print maakte mijn hart een sprongetje.

Wat moet je doen?
Wil je dit leuke pakketje winnen? Dan hoef je alleen maar een reactie onderaan dit artikel achter te laten. Vergeet niet een geldig e-mailadres in te vullen, zodat ik contact met je kan opnemen als je de gelukkige winnaar bent. Dat is het. Meer hoef je niet te doen. Dus je hoeft me niet verplicht te volgen op Bloglovin al zou ik dat natuurlijk wel heel tof vinden.

Deze winactie loopt tot en met donderdag 12 februari 2015, 23.59 uur en is open voor lezers die woonachtig zijn in Nederland of België. De winnaar ontvangt uiterlijk 15 februari 2015 persoonlijk bericht.

De winnaar is Northflix. Gefeliciteerd. Ik heb je een mail gestuurd.